Välkommen till A&W Clean Service

Vi är en nystartad familjeägd städfirma som drivs av två syskon. Firman utgår från Örnsköldsvik och Husum men erbjuder städtjänster både i Örnsköldsviks- och Nordmalings kommun. Vår firma utför alla typer av städjobb, såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning och fönsterputsning. Hos oss kan du både vara privatkund, företagskund eller fastighets kund.

Vår vision
Vår vision är att alla våra kunder ska kunna känna sig trygga med att anlita oss. Du som kund kommer att få en bekymmersfri service där vi alltid strävar efter att vara lyhörda engagerade och flexibla. Vi värnar om våra kunders integritet och värdesätter kommunikation, allt för att uppnå det bästa resultatet samt se till att du som kund ska vara trygg med att anlita oss.

Vårt mål
Vårt mål är att utföra ett arbete som gör att du som kund blir nöjd oavsett vilken tjänst du väljer, varför vårt mål alltid är 100% nöjda kunder.

Vi hoppas att ni kommer att välja våra städtjänster och vi ser fram emot att hålla ert hus och era lokaler skinande rena!

Välkommen till oss!
A & W Clean Service, Kaj (Arpaporn) och Wan (Somporn)

Allt vårat städmaterial är miljömärkt