Vi städar i Örnsköldsvik & Nordmaling

Söker ni hjälp med hemstädning, då hjälper vi er.
Vi städar för att skapa rena och sunda miljöer. Rent, snyggt och tryggt!

Hemstädning

Behöver du hjälp med hemstädning? Vi åtar oss alla typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en engångs städning eller återkommande veckostädning. Du som kund bestämmer hur ofta vi städar ditt hem. Kontakta oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Checklista för hemstäd

Vad ingår i hemstädningen?
Läs checklistan ovan.

Pris för enstaka städning
275 kr/tim efter RUT-avdrag

Pris för regelbunden hemstädning
från 250 kr/tim efter RUT-avdrag

I priset för hemstädning är framkörningsavgiften inom stadskärnan 100 kr. Utanför stadskärnan kommer resekostnad 45 kr. per mil, inkl. moms plus restid tillkommer.

Storstädning

Ibland kan man behöva en riktig genomgång av sitt hem. Inte bara vanlig hemstädning, utan en storstädning där man verkligen rengör allt såsom fläktar, avlopp, skåp och lådor. Kanske passar man på att tvätta fönstren också när man ändå är igång? Prata med oss så berättar vi mer!

Checklista för storstäd

Vad ingår i storstädningen?
Läs checklistan ovan.

Pris för storstädning
Löpande storstädning
275 kr/tim efter RUT-avdrag eller fast pris beroende på storlek.

I priset för storstädning är framkörningsavgiften inom stadskärnan 100 kr. Utanför stadskärnan kommer resekostnad 45 kr. per mil, inkl moms plus restid tillkommer.

Kontor- & företagsstädning

Vi på A & W Clean Service utför kontor och företagsstädning av alla dess slag. Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet kontor eller om du som kund vill ha kontinuerlig veckostädning eller bara en ordentlig storstädning då och då. Vi åtar oss alla typer av städjobb i kontorsmiljöer.

Checklista för Kontor- & företagsstädning

Pris för kontor- & företagsstädning
Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag.

Vi är flexibla när det kommer till kontor och arbetsplatser. Vilka tider passar det för er att vi är där? Hur hanteras larm och nycklar? Behöver ni påfyllning av någonting? Vi ser till att det löper på precis som ni vill ha det.

Vi har lösningar för alla sorters arbetsplatser. Vi kommer ut till er och tar en genomgång på plats för att se vad ni har för behov. Hör av er!

Fönsterputs

Fönsterputsning är kanske både det tråkigaste och jobbigaste som finns. Vi finns här för dig och anpassar fönsterputsningen efter dina önskemål.

Vi besöker dig enligt överenskommelse för att se över vilka behov du har. Med vår fönsterputsning kan du både boka in ett enskilt tillfälle eller i kombination med någon av våra andra städtjänster.

Vad ingår?
Det som ingår i vårt fasta pris är putsning av glasen, rengöring av persienner, rengöring av fönsterkarm och fönsterbänk.

Hur lång tid tar det att putsa mina fönster?
Det finns några aspekter att ta hänsyn till såsom vilken fönstertyp eller lokalen/bostaden/fastighetens utformning. Är det bara glas som ska putsas eller ska även karmrengöring göras? Kontakta oss så ni kan få en tidsuppgift. Vi har gjort det väldigt enkelt för oss och för dig som kund.

Innan vi kommer är det bra om ni kan plocka undan så mycket som möjligt och frigöra öppna ytor. Det gör vårt arbete enklare, mer effektivt och vi hinner med fler saker när vi är på plats.

Om du har avtagbara spröjs på dina fönster behöver du demontera dessa innan städningen utförs.

Kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag.

Flyttstädning

Dags att flytta! Det som brukar ta emot mest är att flyttstäda det boende man lämnar. Låt därför oss ta hand om skrubbandet! Vi ser till att du lämnar ett skinande rent boende oavsett om du bor i lägenhet eller hus där även biytor såsom garage eller källare ska städas.

Garanti på godkänd besiktning!

Checklista för flyttstäd

Vad ingår i storstädningen?
Läs checklistan ovan.

Flyttstädning till fasta priser och med nöjd-kund-garanti
Tänk bara på att tömma bostad på allt inkl. sopor innan vi kommer.
Frosta av frys och stäng av kyl.

Vad ingår i flyttstädningen?
Priser efter RUT-avdrag och inkl. moms, städmaterial, utrustning ingår, restid tillkommer.

Pris för flyttstädning
Fast pris! Beroende på storlek

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag!

5% rabatt till pensionärer

Vi bryr oss om äldre och pensionärer. Därför sänker vi priserna med 5% på alla tjänster. Vi städar oavsett var du har ditt boende. Har ni inte möjlighet till RUT-avdrag så kan vi ge dig ett bra pris ändå.

Vi värnar om er äldre och er hemmiljö.

Ansvarsförsäkring

Vi har ansvarsförsäkring för företag i Trygg Hansa. Säg till om du vill se vårt försäkringsbevis, så tar vi med det.